Katarina HanssonKatarina Hansson

Politiskt område:

Ordförande i kommunstyrelsen, vice ordförande i Kumla bostäder, vice ordförande i Kumla fastighetsbolag, vice ordförande i KumBro utveckling, ordförande i KumBro Stadsnät.

I mitt politiska område gör jag:

I kommunstyrelsen har ett övergripande och strategiskt ansvar över hela kommunens verksamhet och ansvarar för driftsfrågor gällande vatten, avlopp, sopor, gator, kommunens fastigheter, personal- ekonomi samt kansliavdelningen.

I bolagen har jag ett ansvar för kommersiella lokaler i Kumla fastighetsbolag, de bostäder som hyrs ut genom Kumla bostäder, det nät som byggs om för att göra bredband tillgängligt för fler kumlabor och gemensamma utvecklingsfrågor med Örebro i KumBro utveckling

Telefon: 070-867 47 50

E-post: katarina.hansson@kumla.se

Yrke: Kommunalråd (kommunstyrelsens ordförande)

Varför engagerade jag mig politiskt: Jag vill delta i en samhällsutveckling där alla människor oavsett bakgrund ges en möjlighet att växa och att arbeta för en bättre miljö.

Förebild: Margot Wallström

Fritidssysselsättning: Vara med mina tjejer på deras träningar och delta i deras skolarbete. Gillar att träna, läsa, påta i trädgården och umgås med familjen och vännerna.

Det visste du inte om mig: Är yngst i en syskonskara av tre och gillade att köra gocart som liten.